Tam istedeğim program umarim işimi görür.Curst heart toplamam lazimda
başka bir sitedeye upload edebilir misin ?
Tam istedeğim program umarim işimi görür.Curst heart toplamam lazimda
başka bir sitedeye upload edebilir misin ?
Alınan Teşekkür : 6
Konu başına alternatif link eklendi.ambush Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Bizi asıl yoran yaptığımız işler değil, yapmadan kenarda bıraktığımız işlerdir.
Global $Silkroad_WebSite = "Www.Maxoloji.Com"
eyw aykut yeni link için.Çok işime yaradı +tskkr
Alınan Teşekkür : 6
Adım Aktuğambush Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
![]()
Önemli Değil![]()
Bizi asıl yoran yaptığımız işler değil, yapmadan kenarda bıraktığımız işlerdir.
Global $Silkroad_WebSite = "Www.Maxoloji.Com"
aykut yazmıştım ama.Bu arada bu milletin eggini toplamaya çalışıyor yarım saatyerden kaybolana kadar yanında bekliyor ya :(AKuT13 Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Gayet güzel bir program..![]()
Distance ayarını düşür programın.Eğer düşürmezsen gördüğü bütün item falan yerde ne varsa toplar.
güzel program saol
" border="0" />
Spoiler:
vatansever_ecsro@hotmail.com Artık bana Ait bir MSN Değil (Hacklendi) Yeni Msn: kimpaksastyle@hotmail.com Ekleyen Ekliyebilir...
Caner İLTER
Alınan Teşekkür : 9
bide botlardaki gibi itemfilter olsa? :(
Sesini değil, sözünü yükselt! Yağmurlardır yaprakları büyüten, gökgürültüleri değil..
Bizi Facebook'tan takip edin!
Facebook.com/Maxoloji
bn yan chari bota baglayip diğer chardada curst heart falan toplamasını istiyorum ama mesela pt başkasına egg veya curst heart toplamadimi sn ne kadar distance i düşürsen o genede toplamaya çalışıyor yawarhacker Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]