Anasayfa  Forum  Video  Facebook Fan Page TR Dil En Dil
    Kullanıcı Adı:
    Şifre:
+ Konuyu Cevapla
Toplam 5 Sayfadan 5. Sayfa BirinciBirinci ... 3 4 5
Toplam 48 sonuçtan 41 ile 48 arasındakiler gösteriliyor.

Maxkolik
    metadeh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    0
    Edilen Teşekkür
    0
    Alınan Teşekkür : 0
    Tecrübe :   metadeh henüz yolun başında
    arkadaşlar bende bard çarımla auto buff yapamıyorum yani guard tambour u basmıyor acaba nedendir ?

Maxkolik
    esatceza1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    1
    Edilen Teşekkür
    0
    Tecrübe :   esatceza1 henüz yolun başında
    Arkadaşlar cleric charda biliosunuz buffcu kendisibe buff vermıyor.PHY-MAG buffları kendisine verdirmek için bot klasöründeki -partybufflist- in içine buffcu charın adını yazsam kaydetsem kendine buff verirmi? Yada kendisine nasıl buff verdiririz?

V.i.P
    Exam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    10
    Edilen Teşekkür
    5
    Alınan Teşekkür : 10
    Tecrübe :   Exam henüz yolun başında
    Alıntı esatceza1 Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
    Arkadaşlar cleric charda biliosunuz buffcu kendisibe buff vermıyor.PHY-MAG buffları kendisine verdirmek için bot klasöründeki -partybufflist- in içine buffcu charın adını yazsam kaydetsem kendine buff verirmi? Yada kendisine nasıl buff verdiririz?
    normal bless - orbit buflarını koydugun yere (buffs while training) koy phy mag bufunuda basar
    Serhat Şahin ®

Maxkolik
    nuris33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    0
    Edilen Teşekkür
    1
    Tecrübe :   nuris33 henüz yolun başında
    Autowalk: Unknown destination room in Jangan Cave (level 2). Moving canceled. Bana Bu problemi veriyor warior buff leri yapamiyorum :ss

Maxkolik
    ymzlm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    0
    Edilen Teşekkür
    0
    Tecrübe :   ymzlm henüz yolun başında
    Alıntı metadeh Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
    arkadaşlar bende bard çarımla auto buff yapamıyorum yani guard tambour u basmıyor acaba nedendir ?

Arkadaşımızın sorunu bende de var...Bard buffı için ne yapabiLiriz?..bir an önce cvpLarsanız çok iyi oLur ..teşekkürLer
    Click here to enlarge

from MARS

Maxkolik
    TheRaWNeSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    9
    Edilen Teşekkür
    36
    Alınan Teşekkür : 4
    Tecrübe :   TheRaWNeSS henüz yolun başında
    Arkadaslar Sbot Kisiye Özel Mana-HEal Nasıl Bascam Öle Bi Özellik Yok HerhaLde?
    Click here to enlarge

Name : TheRaWNeSS
    Level : 11x
    Server: SunWorld
    Build : Full İnt Spear
    Hedef : 120

Name : __ELlTE__
    Level : 10x
    Server: Saturn
    Build : Full Str Bow
    Hedef :110

Bölüm Görevlisi
    UniQueStyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    18
    Edilen Teşekkür
    17
    Alınan Teşekkür : 35
    Tecrübe :   UniQueStyle henüz yolun başında
    Öyle bir özellik malesef yok.
    Click here to enlarge

İnancım Batıl değilki; Ümidim kırılgan olsun.

Maxkolik
    djkan-ter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    0
    Edilen Teşekkür
    0
    Tecrübe :   djkan-ter henüz yolun başında
    Alıntı TheRaWNeSS Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
    Arkadaslar Sbot Kisiye Özel Mana-HEal Nasıl Bascam Öle Bi Özellik Yok HerhaLde?
    Kişiye özel degilde Kendine basabilirsin ve Grup Healda bastırablirisin...

----------

Alıntı ymzlm Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
    Arkadaşımızın sorunu bende de var...Bard buffı için ne yapabiLiriz?..bir an önce cvpLarsanız çok iyi oLur ..teşekkürLer
    Atack bölümündeki bütün atackları silin boş kalsın bard iseniz. Buflardada sadece bard bufları olsun ve dance ile tamburu aynı anda basamayacagınız için dance koyuyorsanız tambur koymayın vs. Ve Don't Atack kutucugunu işretlemeyi unutmayın.

----------

Alıntı nuris33 Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
    Autowalk: Unknown destination room in Jangan Cave (level 2). Moving canceled. Bana Bu problemi veriyor warior buff leri yapamiyorum :ss
    Atack Skill bölümüne Common Atack Skill'ini koyun Don't atack kutucugunu işretleyin sorununuz çözülecektir inş.

----------

Alıntı DerinDarbe_ Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
    Bende aynı sorundan şikayetçiyim benimde wariorum buff atmıyor.Önerilen her yolu denememe rağmen...
    Belki saçma ama ; acaba işletim sistemleriyle ilgili olabilirmi ?
    ATACK BÖLÜMÜNE COMMON ATACK koyarsanız ,Dont Atack (back) at al kutucuguna tıklarsanız , party buffer bölümündeki menzil ayarını max olan 30 a getirirseniz sorununuz hallolacaktır inş.

----------

Bot şu anda 1 Handed ilede 2 handed ilede barlada clericlede sorunsuz çalışıyor kendi PT mizde yaptıgımızdan dolayı biliyorum. genel olarak varriorlar sorun çekiyor bunun nedeni atack skillerine warrior skill i konulması gerektigindendir warrior skili yerine common atack skilli çok daha faydalı olacaktır bu skill skillsiz atacktır zaten atack skill bölümüne common atack'ı koyun Dont Atack (back) at all kutucuğunu işretleyin. buflara kendi buflarınızı koyun switch tool uda kapatmanıza gerek yok ama training buff gölümüne başka tür buff eklemeyin melesa warriorsanız clerick bufu koymayın. Party Buffer bölümündeki buff menzilini 30 yapın. Diger bard ve clerick sorunsuz çalışmaktadır.

Bu Konu İçin Etiketler