arkadaşlar bende bard çarımla auto buff yapamıyorum yani guard tambour u basmıyor acaba nedendir ?
| | |
arkadaşlar bende bard çarımla auto buff yapamıyorum yani guard tambour u basmıyor acaba nedendir ?
Arkadaşlar cleric charda biliosunuz buffcu kendisibe buff vermıyor.PHY-MAG buffları kendisine verdirmek için bot klasöründeki -partybufflist- in içine buffcu charın adını yazsam kaydetsem kendine buff verirmi? Yada kendisine nasıl buff verdiririz?
normal bless - orbit buflarını koydugun yere (buffs while training) koy phy mag bufunuda basaresatceza1 Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Serhat Şahin ®
Autowalk: Unknown destination room in Jangan Cave (level 2). Moving canceled. Bana Bu problemi veriyor warior buff leri yapamiyorum :ss
metadeh Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Arkadaşımızın sorunu bende de var...Bard buffı için ne yapabiLiriz?..bir an önce cvpLarsanız çok iyi oLur ..teşekkürLer
from MARS
Arkadaslar Sbot Kisiye Özel Mana-HEal Nasıl Bascam Öle Bi Özellik Yok HerhaLde?
Name : TheRaWNeSS
Level : 11x
Server: SunWorld
Build : Full İnt Spear
Hedef : 120
Name : __ELlTE__
Level : 10x
Server: Saturn
Build : Full Str Bow
Hedef :110

Öyle bir özellik malesef yok.
İnancım Batıl değilki; Ümidim kırılgan olsun.
Kişiye özel degilde Kendine basabilirsin ve Grup Healda bastırablirisin...TheRaWNeSS Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
----------
Atack bölümündeki bütün atackları silin boş kalsın bard iseniz. Buflardada sadece bard bufları olsun ve dance ile tamburu aynı anda basamayacagınız için dance koyuyorsanız tambur koymayın vs. Ve Don't Atack kutucugunu işretlemeyi unutmayın.ymzlm Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
----------
Atack Skill bölümüne Common Atack Skill'ini koyun Don't atack kutucugunu işretleyin sorununuz çözülecektir inş.nuris33 Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
----------
ATACK BÖLÜMÜNE COMMON ATACK koyarsanız ,Dont Atack (back) at al kutucuguna tıklarsanız , party buffer bölümündeki menzil ayarını max olan 30 a getirirseniz sorununuz hallolacaktır inş.DerinDarbe_ Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
----------
Bot şu anda 1 Handed ilede 2 handed ilede barlada clericlede sorunsuz çalışıyor kendi PT mizde yaptıgımızdan dolayı biliyorum. genel olarak varriorlar sorun çekiyor bunun nedeni atack skillerine warrior skill i konulması gerektigindendir warrior skili yerine common atack skilli çok daha faydalı olacaktır bu skill skillsiz atacktır zaten atack skill bölümüne common atack'ı koyun Dont Atack (back) at all kutucuğunu işretleyin. buflara kendi buflarınızı koyun switch tool uda kapatmanıza gerek yok ama training buff gölümüne başka tür buff eklemeyin melesa warriorsanız clerick bufu koymayın. Party Buffer bölümündeki buff menzilini 30 yapın. Diger bard ve clerick sorunsuz çalışmaktadır.