Duyurular

[Maxoloji] Maximum Bilgi Maximum Eğlence: SBot Sorun ve Çözümleri

1. Genel Görevli 1337Crusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür
    2

Alınan Teşekkür : 2

SunShine Sıkça Sorulan Sorular

Merhaba arkadaşlar. SunShine ile ilgili çokça soru gelmeye başladı ve herkese aynı cevapları teker teker vermekten sıkıldım. Umarım kafalardaki soru işaretlerini sonlandırabiliriz.

S : SunShine nedir?
    C : SunShine, Maxoloji.Com'un sponsorluğunda yürütülen özel bir Silkroad Online projesidir.

S : Bu projenin yapımcıları kimlerdir?
    C : Projeyi ilk adı "OeSRO" ile başlatanlar ozangs_300 (Ozan) ve Essence (Emre) dir. Maddi destek ve tanıtımı Maxoloji.Com'un sahibi Deepblue (Ümit [abi ^^]) yapmaktadır. Ch0qMaNiaC (Sezer) hem Pk2 editörü, hem de GM rolünü, 1337Crusher (Gediz [ben ^^]) da Pk2 editörü, GM ve oyuncu destek biriminde bulunmaktadır.

S : Bu proje hangi programlama diliyle kodlanıyor?
    C : SunShine Silkroad Online projesi Visual Basic ile kodlanmaktadır.

S : Piyasada bu kadar PSilkroad projesi varken, neden SunShine'da oynamalıyız?
    C : SunShine'ı diğer Private Silkroad Online'lardan ayıran özellikleri şunlardır; Avrupalı karakterlerin bulunması, Kale savaşlarının olması, Oyun için AutoPot sisteminin olması, Sürekli online olacak GM'ler bu özelliklerdendir. Oyuna girdiğinizde eşsiz bir Private Silkroad Online keyfi alacağınızdan emin olabilirsiniz.

S : Oyun resmi olarak ne zaman açılacak?
    C : Bunu gerçekten biz bile bilmiyoruz Ama tamamen hatasız yani iSRO gibi bir sunucu 10 aya kadar uzayabilir. Bahsettiğimiz sürede Mesleklerden Kale Savaş'larına, Görevlerden Sürekli Eventlara kadar herşey dahildir. Ama server resmi olarak açılana kadar sunucumuzda deneme amaçlı açılıp kapanmalar olacaktır.

S : SunShine takımına eleman alımı var mı?
    C : Site tasarımcısından programcıya, pk2 görevlisinden temsilciye kadar herşeyimiz vardır arkadaşlar. Lütfen başvuru göndermeyin. Takımımız tam. Yine de üsteleyenlere uyarı puanı vermek zorunda kalacağım.

Bunlar dışında soruları olanlar bana özel mesaj ile ulaşabilirler. Yeni cevaplanan sorular da diğer üyelerimizin de aydınlanması amacıyla konuya eklenecektir.

1337Crusher // Gediz

İkiyüzlülüğünüzden, yalancılığınızdan, çıkarcılığınızdan ve sizden tiksiniyorum.

2. Yönetim Ekibi Desoxyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür
    5

Alınan Teşekkür : 9

Facebook, Twitter ve Youtube Sayfalarımız Değişmiştir.

Facebook için
    ;
    Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
    (Lütfen arkadaşlarınızı davet edin, profilinizde paylaşın.)

Twitter için
    ;
    (Lütfen sayfada paylaşılanları retweet edin.)

Youtube Kanalımız için
    ;

Sesini değil, sözünü yükselt! Yağmurlardır yaprakları büyüten, gökgürültüleri değil..

Click here to enlarge
    Bizi Facebook'tan takip edin!
    Facebook.com/Maxoloji

3. Kurucu Deepblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür
    3

Alınan Teşekkür : 7

"Önemli Duyuru: Yeni Adresimiz, Mutlaka Okuyunuz...

Yeni adresimiz bu akşam 19:00 dan itibaren faaliyete geçecektir. Lütfen yarından sonra artık silkroadmax.org ve silkroadmax.com adreslerini kullanmayın.

Tabi yine bu adreslerle giriş yapılabilecek ancak yeni adresi kullanmanız foruma büyük katkı sağlayacaktır.

Yeni adresimiz :

- Perşembe günleri izin günüm kimse pm atmasın lütfen, yokummm...

- Çok pm atan kişileri sevmiyorum... hatta gıcık oluyorum (:

Click here to enlarge

- Akıllı İnsan Her Düşündüğünü Söylemez, Ama Her Söylediğini Düşünür.
    ..

4. Kurucu Deepblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür
    3

Alınan Teşekkür : 7

PTT İLE ALIŞVERİŞ YAPANLARIN DİKKATİNE..!

Ptt den ödeme yapıp alışveriş yapan müşterilerimizin bu konuyu dikkatlice okumalarını rica ediyorum.

Ptt deki bazı yanlış ve saçma sapan kurallar yüzünden bir hesaba yatırılan para 24 saat içinde tekrar imza karşılığında geri alınabiliyor bu durumda çok mağdur bir duruma düşmüş oluyoruz.

İnsanlar ödemelerini yapıyor gelip istediklerini alıyor ardından gidip paralarını geri çekiyorlar.

Şuandan itibaren ptt den ödeme yapıp ürün alacak kişilerin işlemleri 24 saat geçmeden kesinlikle yapılmayacak.

Yani kısaca ptt ile alışveriş yapmak isteyenler ptt bu saçma sapan kurallarını düzeltene kadar 24 saat sonra alışveriş yapabilirler.

Benim size önerim beklemek istemiyorsanız Yapı Kredi veya İşbankası Atm lerinden ücretsiz olarak havalelerini yapmanız. Bu işlem hem ücretsiz hem hızlı hemde sorunsuzdur. Sıra beklemek zorunda değilsiniz üstelik 7/24 atm lerden havale yapabilirsiniz tatil yok kapanma yok.

- Perşembe günleri izin günüm kimse pm atmasın lütfen, yokummm...

- Çok pm atan kişileri sevmiyorum... hatta gıcık oluyorum (:

Click here to enlarge

- Akıllı İnsan Her Düşündüğünü Söylemez, Ama Her Söylediğini Düşünür.
    ..

5. Sait KURT DeSwa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür
    0

Alınan Teşekkür : 3

MultiClient v9.1 (v1.256)

MultiClient v9.1 (Loader - Client v1.256) Konusuna gitmek için Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]

Paranin Değeri Artti, Insanin Değeri Battı!.
    En iyi Dost Kimdir? "Sana Sorun Çıkarmayandır!!"
    Düşmanda Imkan var, Mehmet de Iman var!!!
    Ayiptir diye Kilit vurdular Dilime! Türkçemizi iyi kullanalim...