Srobot kullanıyorum kasma alanına giderken Grass valk speed yani Hızlı koşma yı açmıyor Şimdiden tşklr....
| | |
Srobot kullanıyorum kasma alanına giderken Grass valk speed yani Hızlı koşma yı açmıyor Şimdiden tşklr....
Euro rogue charım we nasıl bolt alıcagımı bılmıyorum arrow alıyor bolt ıcın ayar yapılmamısmı :S lutfen yardım edın !! Sımdıden teskkurler
yeni imagece codun kalkmasıyla auto logini yapamıyorum birkere deneyip bırakıyo yardım edermisniz ayarlarla ilgili
O zaten otomatik bolt alıyor arrow yerine ayarlamana gerek yok.Fakat bazı yerlerde bolt satılmıyor o şehirlerde hata çıkarır. Kaç tane arrow alması gereken yere bolt miktarını yaz otomatik algılar dediğim gibiksksmasher Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
![]()
ben hep dc yiorum neden acaba aynı ayarlarla arkadaştan giriyorum çok ii çalışıor neden benm acaba.. tşkrler
Botla ilgili olacağını düşünmüyorum ancak geçmişte sık sık dc verdirme problemleri olmuştu yapabilecek bir şey yoksimonlife Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
İnternet bağlantın belki yavaştır ve premium un yoksa sık sık dc vermesi kaçınılmaz![]()
SBOT kullanmadm hic ama görmüslügüm war sanırım en guzel bot!
isro bot ise kotu bir bot! ndnse ben taxi yapınca isro bot ile bomba gibi kasıyor.. ama kendim kasılmaya gelince duruor dönüor kafasına göre takılıor :(
Kimilerine göre sadece bir forum.. Ama bize göre kocaman bir aile!..![]()
eğer sorunumu çözumunu halledebilirsenız cok sevnırım charım normal kasıyor town atıyor bankaya ıtemlerı bırakıyor repair yaptırıyor potcuya gıdıyor ılk once ayarladıgım kadar pot alıyor daha sonra 47 tane yada 50 ser tane mana potları alıyor ınventory dolana kadar cozunurluk ayarım 1024/768 masaustude aynı herseyı yaptım fakat cozumunu bulamadım yardımcı olurssanız cok ıyı olur teşekkurler