mediapatcher Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...] burda yani package içinde
| | |

mediapatcher Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...] burda yani package içinde
AgBot çalışıyor bu sürüm 1.32 ile Ban yersem yarın yazarım:]

Evet çalışıyorinş. yemezsin
![]()
Selam benim yazdiklarmi neden sildin ben onu anlamadim bak soru sordum ki su an loader yok bu botu nasil calistira bilirim??? edx loaderle calistirirsam ban yermiyim???
ümit abi botu yukledım butun dedıklerını yaptm ama rar'ın içinde srproxy.exe yok yardım edersen sevinirim![]()
Ne olur biri bana soylesin ben shu an agbotu srproxy ve edx loaderle kullana bilirmiyim ve bu hackshield tarafindan tesbit edilirmi?
media patcher kullanmak istemiyorum o uzden bunlari soruyorum

Media patcher olmazsa olmazıdır bu botun botu hackshield tespit edebilir.
eeeeeeeeeeee anlatsana kardes sunu nasil kurucam bu dakika media patcher kullandim amma hach shield bunu tesbit etdi ve eror verdi o zaman neyle kullaniyim soylesene bir acik sekilde izahli olsun tesekkur onceden
rica ediyorum incelikle anlat ki neyi nasil yapacam bir bir ok?
agbot destekleyen loader yok mu piyasada?

İşte o zaman kullanamayız diyebilirim yani o korumayı atlatacak bir hamle yapmadı daha AgBot ilerki patchlerde bunu aşabilir...bott player Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Edx loaderi kullanın forumda mevcut.Agbotla hiç denemedim.kaan11526 Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]