+ Konuyu Cevapla
Toplam 10 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Çözümlenmiş Sorular #Konu Açmadan Buraya Bakın#

Atıldı HighQuality - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür
    0

Alınan Teşekkür : 0

Çözümlenmiş Sorular #Konu Açmadan Buraya Bakın#

Arkadaşlar bu bölümde bulunan çözümlenmiş başka kişilerin sorunları burada bulabilirsiniz
    Bazı sorunlarınızı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...] o konuda cevaplarınızı bulacaksınız.
    #Güncellenecektir#

Soru= beyler çarı kasarken agbot birden duruyor sizce neden.

Cevap =Package3.1.24.nomap.zip den mi kaynaklanıyor. oyuna update geldi botun update i yeni client versiyonu na uyumlu değildir denemek için vaktim olmadı. şimdilik agBot kullanmaya ara verin. Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...] .net ' den versiyon güncellemelerini takip edebilirsiniz.

Soru=beyler lütfen biri bana scripti nerey koycagımı ve botta nasıl seccegimi söleyebilir mi lütfen yarım saatttir bota kuramadım ya :(

Cevap =Scriptinizi Silkroad/Config/Config1/Script klasörü içine atıp değiştirilsinmi sorusuna evet yanıtını verin bottan birşey seçmenize gerek yok.

İyi eğlenceler.

Soru=Nu connector acılmıyor benim bide agbot ile start yapınca oyun acılmıyor ne yapabilirm acaba ?????

Cevap =Botu sitemizdeki rehbere göre eksiksiz yaptığınızdan emin olun gerekirse herşeye 0 dan başlayın.Nu connector yerine SrProxy kullanmanızı öneririm daha az dc alırsınız.

SrProxy Link: Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]

Soru=Agbotu yükledim gayet güzel ve kolay bir bot. Fakar bir sorun var: Biraz kasıyor sonra duruyor neden böyle?? Hep baştan mı başlatacağım???

Cevap =Lütfen HackShieldi kırın forumda nasıl kırılacağı mevcut ancak ben yinede vereyim linki:Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]

Soru=arkadaşlar agbot canavara saldırıyor canavar ölüyor diğer canavara saldımadan invalid target yazıyor bunun sebebi nedir acaba??

Cevap = invalid target demek ''geçersiz hedef'' demek.Yani saldıracakken mesela sen championdan kaç demişndir fakat orda champion varsa dalmaz.Yani geçersiz hedef der.

bota bırakınca görev için düşen itemleri toplamadan gidio nerden ayarlıcam bunları eski süürmlerde topluyodu sonra bozuldu bana resimli bi şekilde gösterirmisiniz.

Cevap =Tabi ki 5 dk müsade istiyorum sizden hazırlayım resimli anlatımı ...

Buyrun...

Şimdi yukardaki resimde gördüğünüz gibi kolay anlamanız için 'Yerde Bırak, Üzerinde Kalsın, NPC' ye Sat, Kasaya At' gibi yazılı olanı kullandım.Bunlar sizde İngilizce olarak yazar.Şimdi yukarda gördüğünüz gibi kırmızı kutu içine aldığım 'Quest//Event item' yazan yere tıklayın ve daha sonra mavi renkte seçili olacak bazı satırlar siz onların hepsini yani nerde ne var ne yok ise sadece aşağıdaki oklar yardımıyla Üzerinde Kalsın kısmına taşıyın.Bakın sadece oklar yardımıyla siz o yazılarla oynamayın.(Sorununuza göre o mavi satırlar büyük ihtimalle Yerde Bırak kısmında gözükecektir.Siz onları belirttiğim gibi Üzerinde Kalsın kısmına taşıyın).Sonra aşağıdaki Save tuşuna tıklayın ne çıkarsa Tamam deyin.

İşlem bu kadar anlamadığınız yeri lütfen buraya yazınız yardımcı olayım...Eğer olmazsa bu başka yöntem deneyeceğiz.

İyi forumlar...

#Forumda kontrol etmeden konu açanların konusu silinecek ve uyarı alıcaktır.

Maxkolik srocu3169 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür
    0

Teşekkürler
    Bir mum diğer mumu yakmakla alevinden hiç bir şey kaybetmez . . . [SIGPIC][/SIGPIC]

Atıldı OurForce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür
    0

konuyu güncel tutamıyorum artık HighQuaLity Banlanınca moderatör değilim diğer modlar güncellesin.

Maxkolik kesbek33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür
    0

arkadaslar benimde bi sorum olcak agbotla giriorum 5-10dk super kasıor fakat sora dc verior yardım lütfen (emege saygı guzel konu)

Maxkolik luckybow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür
    0

Ben Herşeyi Harfi Harfine kurdum no connector kullanıyorum ama oyuna gırdıgımde bot charımı gormuyor neden lutfen cozun resımlı anlatırsanız sevınırım

Forum Görevlisi _HüKüMDaR_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür
    0
    1 Mesajında 1 Kere Teşekkür Edildi
    Alıntı luckybow Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
    Ben Herşeyi Harfi Harfine kurdum no connector kullanıyorum ama oyuna gırdıgımde bot charımı gormuyor neden lutfen cozun resımlı anlatırsanız sevınırım
    İşte aşağıdaki konuda videolu+resimli anlatım var biraz araştırmacı olun.Gerçi araştırmacı olmanıza gerek yok konu apaçık ortada ama neyse ben vereyim yinede...

Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
    Click here to enlarge

Maxkolik ahmetcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür
    0

bnmde char bilgileri ekrana hiç gelmiyor yardım pls

Teşekkür
    0
    Alıntı ahmetcan Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
    bnmde char bilgileri ekrana hiç gelmiyor yardım pls
    MediaPatcher yapın ve srproxy veya nuconnector ile oyuna girin.Sorununuz çözülecektir...
    Click here to enlarge

Maxkolik ahmetcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür
    0

Alıntı _HüKüMDaR_ Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
    MediaPatcher yapın ve srproxy veya nuconnector ile oyuna girin.Sorununuz çözülecektir...
    sro bozuldu bu seferde hiç açılmadı.

Teşekkür
    0
    Alıntı ahmetcan Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
    sro bozuldu bu seferde hiç açılmadı.
    normali benim dediğim gibi olması gerek.O zaman yeniden yükleyin oyunu ve yeniden deneyin...
    Click here to enlarge

+ Konuyu Cevapla

Ziyaretçilerin sayfayı bulmak için kullandıkları kelimeler :

Nobody landed on this page from a search engine, yet!
SEO Blog

Bu Konu İçin Etiketler