ben herşeyini kurdum ag bota çift tıklıyorum hiç bişe gelmio
ben herşeyini kurdum ag bota çift tıklıyorum hiç bişe gelmio
Alınan Teşekkür : 0
Hangi İşletim Sisitemi kullanıyorsun ? Ayrıca libraryfiles kurdun mu?aslan44 Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Öss ye girdiğim için sro dan uzak kaldım ve bırakmayı tercih ettim .
Saygılar Almox
ßen script i önceden kullanıyordum ne olduysa yeni versiyonlar qeldikten sonra oldu
ßenim sorunum ya atçıda ya da potçuda bir şey alırken oluyor ve script duruyor ??
TuTSaK Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Eski script sistemi kullanıyorsan scriptteki kodlart değişmiştir.
Yeni script sistemi kullanıyorsanda agbotun en son versiyon olup olmadıgına bak.
Saygılar Almox
Anchen Abi bende çift char acmak ıstyorum rumata loaderla gıryorum fakat 2 sını bırden oyuna gırmeyı denerken bırıne dc werıor ne yapayım :S:S
CrasheX Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Dc mi veriyor ? Önce botsuz loaderla gir sonra botu felan aç botla kasacağın çara gir.İkisini aynı anda deneme.
Saygılar Almox
usta bendede agbotu başlatıyorum kısa süre sonra agbot kapanıyor
LibraryFiles kurdun mu?isyankarmurat Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Ayrıca herşeyi dügün olarsak başlattıgından yada ayarladıgından emin ol.
Saygılar Almox
Skilleri ayarlıyorum kasıyor teleportlandıktan sonra skillerin yerleri deqişiyor
XBow charım var. Yatır koyduktan sonra batır koyması lzm ama skillerin yerleri değişik olduqu için vuramıyor çözümlerinizi bekliyorum
Sistem tarihini geri alın önerilen 01 ocak 2009isyankarmurat Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
yada 2.9.4 kullan problem olmaz
TuTSaK Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
İlk defa duydum bunu bilemiyeceğim.
Saygılar Almox