bi çaresi yok biliyorum ama yazmak istiyorum : 2 defa hacklendim artık kimseye güvenmeyeceğim.
| | |
bi çaresi yok biliyorum ama yazmak istiyorum : 2 defa hacklendim artık kimseye güvenmeyeceğim.
Botu kurdum ve start dediğimde direk dc yiyorum sizce sorun nedir?bunu bana açıklayabilirmisiniz aynı şey bendede oluyooooBeyler ordaki işareti kaldırın sorun çözülektir enable yazıyor işaretini kaldırın
Confıg e gır sol altta enable hotkey yazıyor işaretini kaldırherosanji Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
ben kaldırdım start bastım zönk die dc ya duselmedi bi yardım edin lutfen :S en son surume de guncelledim ama olmuor ya oyuna zaten zr girilior start bot dedim bi baktım dc :S şimdi 1 saat daha ugras işin yoksa
Ins0mniA Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
aynısı bendede war bıraktım artık bu botu o yüzden :S çözümünü bulamadım dahada.
bende başka bedaa bot bulursam onu kullancam bi arastırayım))
yardım edecek kimse yokmu bize???!?!?!??!?!
usta bende orjinal sro_client.exe versiyon 1.193 bulunamadı diyor orjinal client koyabilir misiniz version 2.9.5 kullanılmıyor da

baba38 Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Su an 1.194 var orjinal clientı surdan bulabilirsin ;
Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Ayrıcaagbot 2.9.6 var su an.
Öss ye girdiğim için sro dan uzak kaldım ve bırakmayı tercih ettim .
Saygılar Almox
Ya önceden ne güzel kuruluyordu son iki pach den bu yana kurulmuyor bu bot herşeyi üyazdıgınız ve eskiden yaptıgım sekilde yapıyorum bot acılıyor ama ne skiller gözukuyo ne de alana gidiyor ustte benim oyuncu nun adı yazıyo fakat hiçbir faaliyet yok
bide daha önce benim bi car vardı 55 lvl 6-7 aydır girmiyordum komple silinmiş ve kasa da bosaltılmış çarlarda silinmiş
neden acaba

kadirnet Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Bundan neyi kastedmeyi amaçlıyorsun ?
Öss ye girdiğim için sro dan uzak kaldım ve bırakmayı tercih ettim .
Saygılar Almox