Konu Kilitli
Toplam 6 Sayfadan 6. Sayfa BirinciBirinci ... 4 5 6
Toplam 53 sonuçtan 51 ile 53 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: SilkroadMax Resim Yarışması Sonuçlandı.(Sonuçlar İçerde)

Yönetim Ekibi Desoxyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür
    5

Alınan Teşekkür : 9

Tebrikler.. Usta konuyu kilitle bence her yarışmadan sonra illa tartışma oluyor sanki sonuç değişecekmiş gibi. Kaç kez söylememiz gerekiyor daha. 1 kişi oy kullanmıyor tüm yönetim kullanıyor.
    Sesini değil, sözünü yükselt! Yağmurlardır yaprakları büyüten, gökgürültüleri değil..

Click here to enlarge
    Bizi Facebook'tan takip edin!
    Facebook.com/Maxoloji
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Maxkolik katuay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür
    0

Alınan Teşekkür : 0

Bana oy verenler çok
    teşekkürler.
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Forum Görevlisi DarkLight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür
    0

Alınan Teşekkür : 0

Konuyu kilitliyorum.Sizin gibi haysiyetsiz yüzsüzler yüzünden kazanan arkdaşa saygısızlık , yarışmayı düzenliyenler utanç duyuyor.Her yarışmada bunları yapmak zorundamısınız ? Kırıcı , kötü birşey söylemek istemiyorum.Ama iyice abartıyosunuz.Çoğu zaman güzel ödüllü yarışmalar düzenlenmek isteniyor ama sizin yaptığınız ve yapacağınız bu terbiyesizlikler yüzünden düzenlenemiyor.İlk defa yarışma düzenledim.Vj-TieSTo ile elimizde bulunan boş acc leri değerlendirmek için.Yine böyle saygısızlık olacağını bekliyordum ama bu kadarını değil.Bu forumda ne kadar çok yarışma düzenlenmesini isteyenler var. Ve onlar için bir yarışmada önemli olan eğlenebilmek. Ödül 2.ci planda.Ama sizler yarışmayı , katılanları , düzenleyenleri ve puanlama yapan yönetimi dikkate almaksınız ödülü almak için yaptıklarınızdan utanıyorum.Herkesten ödül diliyorum.Yarışmada desteği olan herkese çok teşekkür ediyorum.Puanlama yapan mod ve çevirmen arkdaşlrımada sonsuz sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum.İnş. birgün yaptıklarınızdan utanırsın.Bu kadar kırıcı konuşmak hiç istemezdim ama bizimde sabrımız var.Herkes özür dilerim.Tom u tekrar tebrik ederim.En çok ta onun resmini beğenmiştim ve ona en yüksek puanı verdim.Oylamayı tek kişi yapmıyor.Bunu anlayın artık.Konu kilit.
    Click here to enlarge

İsterseniz yanlış düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düşünün.

DarkLight & TimeShift
    Maxoloji

Copyright © Soner

Konu Kilitli

Ziyaretçilerin sayfayı bulmak için kullandıkları kelimeler :

Nobody landed on this page from a search engine, yet!
SEO Blog

Bu Konu İçin Etiketler