Tebrikler.. Usta konuyu kilitle bence her yarışmadan sonra illa tartışma oluyor sanki sonuç değişecekmiş gibi. Kaç kez söylememiz gerekiyor daha. 1 kişi oy kullanmıyor tüm yönetim kullanıyor.
Alınan Teşekkür : 9
Tebrikler.. Usta konuyu kilitle bence her yarışmadan sonra illa tartışma oluyor sanki sonuç değişecekmiş gibi. Kaç kez söylememiz gerekiyor daha. 1 kişi oy kullanmıyor tüm yönetim kullanıyor.
Sesini değil, sözünü yükselt! Yağmurlardır yaprakları büyüten, gökgürültüleri değil..
Bizi Facebook'tan takip edin!
Facebook.com/Maxoloji
Alınan Teşekkür : 0
Bana oy verenler çok
teşekkürler.
Alınan Teşekkür : 0
Konuyu kilitliyorum.Sizin gibi haysiyetsiz yüzsüzler yüzünden kazanan arkdaşa saygısızlık , yarışmayı düzenliyenler utanç duyuyor.Her yarışmada bunları yapmak zorundamısınız ? Kırıcı , kötü birşey söylemek istemiyorum.Ama iyice abartıyosunuz.Çoğu zaman güzel ödüllü yarışmalar düzenlenmek isteniyor ama sizin yaptığınız ve yapacağınız bu terbiyesizlikler yüzünden düzenlenemiyor.İlk defa yarışma düzenledim.Vj-TieSTo ile elimizde bulunan boş acc leri değerlendirmek için.Yine böyle saygısızlık olacağını bekliyordum ama bu kadarını değil.Bu forumda ne kadar çok yarışma düzenlenmesini isteyenler var. Ve onlar için bir yarışmada önemli olan eğlenebilmek. Ödül 2.ci planda.Ama sizler yarışmayı , katılanları , düzenleyenleri ve puanlama yapan yönetimi dikkate almaksınız ödülü almak için yaptıklarınızdan utanıyorum.Herkesten ödül diliyorum.Yarışmada desteği olan herkese çok teşekkür ediyorum.Puanlama yapan mod ve çevirmen arkdaşlrımada sonsuz sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum.İnş. birgün yaptıklarınızdan utanırsın.Bu kadar kırıcı konuşmak hiç istemezdim ama bizimde sabrımız var.Herkes özür dilerim.Tom u tekrar tebrik ederim.En çok ta onun resmini beğenmiştim ve ona en yüksek puanı verdim.Oylamayı tek kişi yapmıyor.Bunu anlayın artık.Konu kilit.
![]()
İsterseniz yanlış düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düşünün.
DarkLight & TimeShift
Maxoloji
Copyright © Soner