Anasayfa  Forum  Video  Facebook Fan Page TR Dil En Dil
    Kullanıcı Adı:
    Şifre:
Konu Kilitli
Toplam 5 Sayfadan 3. Sayfa BirinciBirinci 1 2 3 4 5 SonuncuSonuncu
Toplam 45 sonuçtan 21 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.
    Maxkolik
    DerinDarbe_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    3
    Edilen Teşekkür
    1
    Alınan Teşekkür : 0
    Tecrübe :   DerinDarbe_ henüz yolun başında
    Böyle bir yarışma yaptığı için yarışmayı yapan arkadaşımıza teşekkür ediyorum.Ödüle en laik kimse onun kazamasını diliyorum.
    Spoiler Spoiler:
    Eski Nick: DaRK_DEViL45

Maxkolik
    AnaxuzunamooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    24
    Edilen Teşekkür
    52
    Alınan Teşekkür : 20
    Tecrübe :   AnaxuzunamooN henüz yolun başında
    Hikayem
    -Kardeşim Biz Jangana Kale Savaşına Gidiyoruz...
    -Arkadaşım Evet Hadi Gidelim...
    -Ben Gelmicem
    Sonra Jangan Kale Savaşında Arkadaşım ve Kardeşim Geberdi.... :hihi:

KÖTÜ SON :hihi:

Maxkolik
    levo123123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    0
    Edilen Teşekkür
    0
    Tecrübe :   levo123123 henüz yolun başında
    Alıntı pull Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
    Hikayem
    -Kardeşim Biz Jangana Kale Savaşına Gidiyoruz...
    -Arkadaşım Evet Hadi Gidelim...
    -Ben Gelmicem
    Sonra Jangan Kale Savaşında Arkadaşım ve Kardeşim Geberdi.... :hihi:

KÖTÜ SON :hihi:
    :hihi: tmm sen kazandın :hihi:

Maxkolik
    SoNiMPaRaToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    2
    Edilen Teşekkür
    0
    Tecrübe :   SoNiMPaRaToR henüz yolun başında
    Merhaba Ben Janganda Doğan Bir Çocuğum Bizim Köyümüzün Dışında Tehlikeli Canavarlar Yaşamakta Köyümüz ipek Yolu Üzerindende Geçtiği İçin O Yılların Önemli Bir Bölgesi Biz Köyümüzün Dışında Yaşayan Tehlikeli Canavarlar Yüzünden Avlanmak Ve Ticaret Dışında Pek DIşarı Çıkmayız ... Ben herzaman Arkadaşlarımla Kendimi Dahada Geliştirmek İçin Canavar Avlanmaya Çıkarım Canavarlar Olduğu İçin Biz YÜksek Kalelerin Bulunduğu Bir Köyde Yaşıyoruz Bu Resimde Görüklerinizde Benim Arkadaşlarım Bazıları Bize Daha İyi Avlanmayı Öğretiyor Akşam Olmaya Başlatı Hep Beraber Eve Döndük Eve Döndüğümüzde Babam Bir Canavarla Kavga Ederken Yaralanmıştı Herkes Onun İğleşmesi İçin Elinden Geleni Yapıoyoru Fakat Babam Hayata Gözlerini Yumdu.Yokluğuna Alışmak Zor Olsada hayat Devam Ediyordu Ve Bende Git Gide Büyüyordum Arkadaşlarımla Birlikte ... Birgün Atış Denemesi Yapmak İçin Bir Yere Gittik Buraya İlkkez Geliyordum ama Yanımda Arkadaşlarım Olduğu İçin Hiç Korkmuyordum

Burda Hepimiz Mükemmel Atışlar Yapmıştık Arkadaşlarım Ve Ben Yine Evimize Geri Geldik (Jangana) Annem Bana Başka Bir Ticaret Köyü Olan Dowhang'a Gitmem Gerektiğini, Arkadaşlarımda Benimle Geleceğini Söyledi Bizde Hep Beraber Yola Koyulmuşduk Dowang a Gelmemize Az Kalmışdı Ancak Arkadaşlarım Yorulduğunu Söyledi Ve Biraz Dinlendiler bende Onları Geride Bırakarak Biraz Gezmeye Karar Verdim Sanırım Biraz Uzaklaşmışım Karşıma Çok Korkunç ve Çok Güçlü Bir Canavar Çıktı Yanlızdım Ve Çok Korkuyordum Ancak Savaşmak Zorundaydım

Ben Her Ne Kadar Canavarla Savaşmaya Çalışsamda Canavarım Bni Öldüreceğini Bildiğim İçin Kaçtım Ve Ülkeme Geri Döndüm Yaralanmıştım Ve Çok Kan Kaybediyordum Köylülerde Biri Babamıda Aynı Canavarın Yaraladığını Söyledi bende Babam Gibi Aynı Canavar Tarafından Yaralandığımı Duyunca Çok Şaşırmıştım Aradan Birkaç Gün Geçti Ben İğleştim
    o gün bunu duyunca İçime Bİrşey Olmuştu o Günden İtibaren Kendimi Daha Çok Geliştirmeye başladım Çok Yerler Gezdim İyi Kişiler Tanıdım Tabi Kötü Kişilerde Hepsinden Çok Şey Örendim Yeni Tecrübeler Edindim Ve Sonunda O Canavarla Savaşabilecek kadar Büyüdüm Tecrübe Kazandım O Gün Gelmişti Herkezle Helalleşip Canavarı Aramaya Çıktım Çok Uzun Zaman Geçti Ve Yoruldum Bir Yerde Dinlenmeye Karar Verdim Bir Süre Dinlendikten Sonra Yine Aramaya Devam Ettim

Birşeyin Bana Arkadan Saldırdığını Fark Ettim Arkama Döndüğümde o Canavarı Gördüm Hemen Saldırmaya Başladım Tabi Oda Bana Saldırıyordu Bir Anda Heryer Canvar Oldu Bir Kaç Kişi Daha Bana Yardıma Geldi Onlar diğer Canavarları Öldürmeye Çalışıyordu Bende Kendi Hedefimi, Öldürmeme Çok Az Kalmıştıki Bir Anda Bir Adam Bana Saldırdı Ben Son Hamlemi Vurup Canavarı Öldürmeye Başardım Ama Bana Saldıran Kişide Beni Öldürmeyi Başardı, Ama Genede Mutluydum Hem Beni Yaralayan Hemde Babamı Öldüren Canavarı Ben Öldürmüştüm Artık Babamın Yanına Başım Dik Gidebileceğim İçin Mutluydum...

ΤĦΞ ΞИĐ
    Tüm Arkadaşlara Konularından DOlayı Ve Hikayelerinden Dolayı Tebrik ederim Hepsi Güzel Yazmışlar Herkese Başarılar...
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır,
    Vatan Eğer Uğrunda Ölen Varsa Vatandır.
    ByKing©

Senior Member
    1337Crusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    74
    Edilen Teşekkür
    38
    Alınan Teşekkür : 140
    Tecrübe :   1337Crusher henüz yolun başında

Gediz :D

Dikkat ! Bu Spoiler 51 tane resim içermektedir.

Spoiler Spoiler:

Biraz ilginç bir hikâye oldu ama katılım olsun diye katıldım ( :P )
    Gediz ; End Of The Story

Moderatör mü? Biri gider, biri gelir...

Maxkolik
    MisC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    0
    Edilen Teşekkür
    0
    Tecrübe :   MisC henüz yolun başında
    Alıntı sekksekkci Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
    Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]

İLK OLARAK BENİ DÜNYAYA ONGLAR GETİRDİ. BİZ İNSANLARA KARŞI SAVAŞIYORDUK. FAKAT BİR GÜN BİR WİZARD'IN BÜYÜSÜYLE BEN CHİN KARAKTERE DÖNÜŞTÜM.! AVRUPALI İNSANLARA KARŞI ÇOK ÖFKELENDİM.!
    O WİZARDI ÖLDÜRMEM GEREKTİĞİNİ OZAMAN ANLADIM !

İLK OLARAK ÖFKEMİ 1 LEVEL YARATIKLARI MANİACLARDAN ALMAYA BAŞLADIM. HEPSİNİ TEK TEK ÖLDÜRDÜM. ! SKİLLERİMİN HEPSİNİ VURDUM VE BÜTÜN PARALARINI ALDIM.! 10 LEVEL OLMUSTUM AZ KALMISTI AVRUPALI İNSANLARDAN HÖCÜMÜ ALMAMA ÇOK AZ KALMISTI 100 LVL OLUNCA BÜYÜK SAVAŞ OZAMAN BAŞLICAKTIR.! ÖFKEM HALA GEÇMEDİ DİCEKTİM TAHAKİ SOS İTEM DÜŞÜRDÜM Kİ. ! AZCIK ÖFKEMİ DİNDİRDİ !
    DÜŞEN İTEMLERİ BAKKALA SATTIMKİ PARAM OLMALIYDI BİRAZ PARAM OLDU ONLADA SAMARKANDA IŞINLANDIM.

YEP YENİ BİR ŞEHİR GÖRDÜM ! AMAN ALLAHIM BUDA NEEEEEE !!! AVRUPALILAR !!! DAYANAMADIM ÇIKARDIM BOWUMU VE TAM ATICAM ATAMADIM SANKİİ BİRR ENGEL OLAMAZ ONLARI ÖLDURMEM GEREK VURAMADIĞIM İÇİN KOŞTUM KOŞTUM VE DÜMDÜZ GİTTİM VE OLAMAZ ANNEMLE BABAM ONG SLOTUNDALAR !! ANNEMLE BABAMIN YANINA GİTTİM VE ANNEMLE BABAM BANA SALDIRDI OLAMAZ AMAN TANRIM !! ANNEMLE BABAM BANA SALDIRDI VE ÖLDÜM DAHA 10 LEVELDİM BENİ KOLLAMARI GEREKTİ ! ANNEMLE BABAMA ÖFKELENDİM KÜSTÜM ONLARA !! BİRİLERİ BAĞIRIYORDU TAXİ TAXİ DİYE BİŞEY ANLAMADIM BİR TANE CHİNLİ ARKADASA SORDUM DEDİKİ SENİ KASTIRIYOR DEDİ ÜCRET KARŞILIĞI DEDİMKİ BUNLARI NERDE BULABİLİRİM İLAN SAYFASINA BAK DEDİ BİR AÇTIM Kİ!! HERKEZ TAXİ YAPIYOR YÜKSEK LEVELLER HEMEN MESAJ ATTIM ONLARA MERHABA TAXİNİZE GİREBİLİRMİYİM DİYE TABİKİDE DEDİ ! DEDİM BU ARKADASIMIZ CHİNLİ BENIM YERİMDEN TABİKİDE ÜCRET .STEMEZ ZANNETİP FAKAT ÜCRET İSTEDİ MECBUR PARAYI VERMEK ZORUNDA KALDIM. 100 KURUŞ PARAM KALDI KASILIYORUM , BİR AVRUPALI BANA MESAJ ATTI ÇOK ÖFKELENDIM ARTIK ÖFKEM OKADAR DEĞİL TABİKİDE. ARKADAŞ OLMAYI TALEP ETTİ BEN HEMEN HAYIR DEDİM ! O GÜNÜM ORDA KASILARAK GEÇTİ.
    BEN 40 LEVEL OLDUM TABİ PARAMDA HİÇ KALMADI. GİYSİ ALCAK VE SİLAH ALCAK BİŞEYİM KALMADI.! KENDİMİ KATİL YAPMAYA KARAR VERDİM TAM ! ÖLMEK İSTİYORDUM Kİ ! O BANA ARKADAS OLALIMMI DİYEN AVRUPALI İNSAN !

AVRUPALI İNSAN : HEY DOSTUM DUR BAKALIM NEREYE
    BEN : LÜTFEN BENİ YANLIZ BIRAK GEREKENİ YAPACAĞIM !
    AVRUPALI İNSAN : OKADARDA DEĞİL PARASIZLIK İÇİN KENDİNİ KATİL YAPAMAZSIN
    BEN : MECBURUM ! HİÇ BİŞEYİM KALMADI YAŞAMAMA BİR SEBEP YOK !! ANLIYORMUSUN BEN BİR ONG'TUM SİZİN BÜYÜCÜLERİNİZ BENİ DEĞİŞTİRDİ YOK ETTİ AİLEMDEN UZAK TUTTUNUZ MUTLUMUSUNUZ !! DİYE HAYKIRA HAYKIRA AĞLIYORDU SAMARKAND KAPISINDA ! TÜM HERKEZ ONU İZLEMEKTEDİ !
    AVRUPALI İNSAN : SANA ÖDÜNÇ PARA VEREBİLİRİM ? NE DERSIN
    BEN : BİRAZ DÜŞÜNDÜM HAYKIRICLARIM GEÇTİ..
    AVRUPALI İNSAN : EVET FİKRİN NEDİR ?
    BEN : PEKİ TAMAM ARKADAŞIM DİYEREK SARILDIM.!

SANKİ GERÇEK BİR AİLE OLMUS GİBİ OLDUK BERABER KASILDIK , BERABER İÇTİK DOLAŞTIK , BERABER TAXİ YAPIP PARA KAZANDIK

TABİ BAYADA SEVİYEM YÜKSELDİ ! 70 LEVEL OLMUSTUM TAM , TAMI TAMINA TAM 70 SENE DOLDURMUSTUK ARKADASIMLA !

İŞTE 70 SENELERİMDEN BİR FOTOĞRAFIM. :

ARKADASIM DEDİKİ :

ARKADASIM : YAA ARKADASIM BÜYÜK SAVAS GELİYOR LEVEL KASMAMIZ LAZIM GUİLDİMİZEDE YOK ! YA GUİLDE GİRİP HALKIMIZA DESTEK VERELİM YADA TEK BAŞIMIZA BİZ GUİLD KURALIM DEDİ !

BEN : ÇOK KAFAM KARIŞTI ! İLK OLARAK HAYIR DİYE TEPKİ VERDİM !

ARKADAŞIM : NEDEN Kİ ! BİZDE SAVAŞA GİRELİM HALKIMIZA DESTEK OLALIM. !

BEN : SEN KİMSEYE ACIMAZMISIN BE ADAM ?

ARKADAŞIM : NE ALAKA ! BU GELENEKSEL BİŞEY BURDA KİMİN GRUBU DAHA İYİ KİM DAHA GÜÇLÜ BELLİ OLUYOR ! SEN AVRUPALILARDAN NEFRET ETMİYORMUSUN ?

BEN : TABİKİDE NEFRET EDİYORUM YANİ SENLEMİ SAVAŞICAM BEN ! ?

ARKADAŞIM : TABİKİDE HAYIR BİZ BİR GRUB KURACAĞIZ O GRUBUMUZLA BAŞKA GRUBLARA SALDIRACAĞIZ ! EĞER YENERSEK BÜYÜK BİR HİZMET VE ŞATOMUZ OLACAK !

BEN : DÜŞÜNMEM LAZIM !

ARKADAŞIM : NEYİ DÜŞÜNECEKSİN Kİ ! GEL KURALIM ! HEM LEVEL KASARSKEN BİZ GUİLDİMİZDE GÜÇLENİR LEVEL ATLAR ! ?

BEN : TAM FİKİRSİZDİM AMA MECBUREN ARKADASIMIN ZORUNUYLA ACTIM.

ÇOK HIZLI KASILDIK ! SAVAŞA 3 GÜN VARDI ! ADI ÜSTÜNDE BÜYÜK SAVAŞTI BUNU KAZANMAMIZ GEREKMİŞTİ ! TAXİ YAPIP PARA KASIYORDUK GUİLDİMİZ 4 LEVEL OLMUSTU ! YARDIMCI GRUBLAR ALDIK KENDİMİZE !
    TAM TAMINA BEN 80 LEVEL OLMUSTUM !

JANGANDA DOLASIYORDUM ! SESLER GELMEYE BASLAMISTI BİRAZ TANIMAYA CALISTIM ARKADASIM DEMISTI HIRRR HIRR SESLERİ SADECE KAPLANLARDAN VE ASLANLARDAN GELİR DİYE DÜŞÜNDÜM ADI NEYDİ BU YARATIĞIN HEE HATIRLADIM TİGER GİRLY BİRAZ İLERLEDİM NE KADAR BÜYÜK BİR HAYVANDI HEMEN ÖZEL MESAJ ATTIM ARKADASIMA DEDİMKİ BUDA NEYİN NESİDİR. : ?

ARKADASIM : O BİR UNİQEE ONU KES HEMEN ! ÜNLENİRSİN HERKES SENİ TANIR DEDİ.

BEN : BİRAZ DÜŞÜNDÜM GEL SEN KES DEDİM BENİM İHTİYACIM YOK !

ARKADASIM : OLMAZ KES ONU ! DEDİ.

BEN : KIRAMADIM VE DALMAYA BASLADIM

AMAN ALLAHIM NE KADAR KOLAY VE GÜÇSÜZ BİR HAYVANDIR BU DALIYORUM BÜTÜN SKİLLERİMİ VURUYORUM AZ KALDI ÖLÜCEK AH ÖLDÜ AH ÖLÜCEK VE KESTİM AMAN TANRIMM OLAMAZ HER YER PARA VE EŞYA HERKEZ MESAJ ATMAYA BASLADI :

ÖRNEK MESAJ : TEBRİKLER ÇOK GÜÇLÜSÜN

ÖRN MESAJ : NERDE BULDUN ?

ÖRN MESAJ : EZİK ANCA ONU KESERSİN

ÖRN MESAJ : TBRK EDERIM BAŞARILARNIN DEVAMINI DİLERİM

DİYE BİR ÇOK MESAJ GELDİ .!

AKLIMA İLK O GÜN GELDİ CHİN İNSANA DÖNÜŞTÜĞÜM GÜN MANİACLARDA SEVİYE KASIYORDUM ! BENDE ÇOK GÜÇLÜ OLUCAM DEMİŞTİM !

VE İNANILMAZ OLAY BENİ DÖNÜŞTÜREN KİŞİ ! BANA MESAJ ATTI DEDİKİ :

BENİ DÖNÜŞTÜREN : TEBRİK EDERİM.

BEN : İYİ DEDİM.

BENİ DÖNÜŞTÜREN : BENİ GUİLDE ALIRMISIN ?

BEN : BİDAHA MESAJ ATMA !

BENİ DÖNÜŞTÜREN : HAHA ÇOK HAVALISIN GELDE Bİ KAPIŞALIM DEDİ!

BEN : TAMAM BEKLE SAMARKAND KAPIDA GELİYORUM !!!!!!

İŞTE O YILLARDIR BEKLEDİĞİM OLAY DÜŞÜNDÜĞÜM DÜŞ ! İŞTE BU İŞTEEE BU !! SENİN İŞİN ŞİMDİ BİTTİ !

ARKADAŞIMIN DEDİĞİ LAF AKLIMA GELDİ : MERAK ETME BİR GÜN ONDAN ÖCÜNÜ ALIRSIN AMA TAM ZAMANINDA AL BİR SAVAŞTA AL !

BEN : GEREKSİZ DEDİM ! VE PELERİNİMİ TAKTIM !

KAPIŞIYORUZ RESMEN O VURUYOR BEN VURUYORUM EN SONUNDA , VEE KESTİM ONU !!

HAHAHA İŞTE BUKADAR !

VE SAVAŞ GÜNÜ GELDİ !

HERKEZ HAZIRDI SAVAŞMAYA HAZIRDIK VE BEKLENEN AN SAVAŞ BAŞLADI !!!!!!!!!

AMAN TANRIM HERKEZ BİRBİRİNE DALIYOR GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYOR DERKEN
    BİZ KAZANDIK BİZ , BİZ , BİZ KAZANDIK !!!!

VE ÇOK ÜNLENDİK HERKEZ BİZİ TANIYORDU DÜNYANIN EN GÜÇLÜLERİNDENDİK VE BİR GÜN BANA BİR KİTAP GELDİ DEDİKİ ARKADAŞIMIN YANINDA :

KİTAP : AİLENİN YANINA DÖNMEYİ İSTERMİSİN ?

ARKADAŞIM : SENİN FİKRİN NEYSE BENİMKİDE ODUR !

BEN : BİRAZ TERETTÜT ETTİM AMA ANNEMLE , BABAMI ÇOK ÖZLEMİŞTİM MALESEF ONG OLUCAKTIM.

AMA AKLIMA BİŞEY GELDİ ANNEMLE BABAM BANA SALDIRIP BENİ ÖLDÜRDÜLER ! ARKADAŞIM BANA ÖLE BİŞEY ASLA YAPMADI !

AİLEMDEN DAHA SICAK BİR YUVAYDI SANKİ BUNU BOZMAK İSTEMEDİM.!

CEVABIM : HAYIR OLDU.!

çok güsell yazmışın dostluqu simqe ediyor başarılarının devamın dilermm

Maxkolik
    aLoNeDeviL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    6
    Edilen Teşekkür
    4
    Alınan Teşekkür : 9
    Tecrübe :   aLoNeDeviL henüz yolun başında
    Hikayeler kendi charlarımızla ilgili olmayacak mı?
    Click here to enlarge

_DaRKSySTeM_ >> aLoNeDeviL

Maxkolik
    BySheqiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    1
    Edilen Teşekkür
    7
    Tecrübe :   BySheqiL henüz yolun başında
    Ben janganda doğduğumda babam hayatta değildi bu nedenle zor zamanlar geçiriyordum.Ben geçen zaman içinde büyürken bir haber aldim.Annem ölmüştü.Onu Lord Yarkan denilen kalbi nefretle dolu bir yaratık öldürdüğünü söylediler.Gözümü nefret ve intikap ateşi bürümüştü.Daha çok küçük olmama ramen jangan önünde bulunan manyang adlı yaratıkları öldürebiliyordum.Ben yine bir gün manyang öldürürken elinde parlak ve büyük bir kalkanı olan bir adam yanıma yaklaştı ve '' Delikanlı bu tehlikeli yerde ne işin var?'' dedi.Ben ise öldürülen annemi düşünüp manyanglara acımasızca vuruyordum.Adam sorusunu tekrarladı.''Kendimi geliştirip annemin intikamını almam gerekiyor.'' dedim.Adam:''Annene ne oldu ki bukadar hırsla çalışıyorsun?'' diye sordu.''Onu Lord Yarkan denen bir yaratık acımasısca öldürdü'' dedim.Adam beni baştan aşşağıya süzdü ve;''Ben sana yardım edebilirim'' dedi.Çok heycanlanmıştım ve bunu nasıl olacağını söyledim.Adam:''Ben o kötü kalpli dediğin Lord la karşılaştım ve onu tam yenecekken bir çok yaratık çıkartıp beni yaraladı ve arkadaşlarım beni kurtardı.'' dedi.Ben adamın bu sözleri karşısında adeta ona hayranlık duyuyordum ona beni eğitebilirmisin diye sordum.Adam bunu memnunlukla yapacağını söyledi ve eğitimim başladı.Aylar geçti ve artık büyümüştüm Jangandan çıkıp hotana yani ticaret şehrine gittim.Orada daha güçlü yaratıklarla savaştım eğitimim iyi gidiyordu.O sıralar çevremde gördüğüm cold light ve bicheon yeteneklerine sahip adamlara çok özeniyordum ve onlar gibi olmak istiyorum.Eğitmenim benimde onlar gibi olabileciğimi söyledi ve beni o yetenekler üzerinde çalıştırmaya başladı.Eğitimim çok iyi sonuç vermişti ve artık bir nuker olmuştum intikamımı alabilicektim ama bir silaha itiyacım vardi ve hiç param yoktu.Eğitmenim bana kendi silahını ve o parlak kalkanını verdi ve ;''Artık büyük bir savaştı oldun ben yaşlandım ve artık bu silahların senin daha çok işine yarayabileceğini düşünüyorum sana birde babamın bana yadigarı olan zirhimi vereceğim böylelikle annenin intikamını alabilirsin'' dedi.Ben ilk başta hediyeleri kabul edemiyeceğimi söyledim ama eğitmenim çok ısrar edince ve bunlar olmadan intikamımı alamayacağımı anlayınca kabul ettim ve artık hazırdım.Eğitmenim beni Lord Yarkanın mekanına ***ürdü.İçimde sadece intikam ateşi vardı.Eğitmenim daha ileri gelemeyeceğini ve hakkını helal etmemi istedi bende ona sarılarak ''Helal olsun'' dedim ve Lord Yarkanın mekanınından içeri girdim.İşte yıllardır beklediğim an gelmişti Lord Yarkan karşımda duruyordu bana baktı ve ''Kimsin sen benim mekanıma ne cesaretle gelirsin'' dedi.çok sinirlenmiştim ''Senden annemin intikamını almaya geldim'' dedim.Bana küçümseyerek baktı ve pis pis güldü.Artık tahammülüm kalmamıştı ve ona bir buz meteoru attım ve intikam savaşım başladı.Zalim Lord Yarkan kendi kadar zalim ve acımasız olan adamlarını üstüme sürdü.Elektrik gücümü kullanarak adamlarını yok etmeyi başardım.Lord Yarkan bu gücümün karşısında şaşırmış ve bi okadarda korkmuştu.Annemi düşündüm ve Lord Yarkana saldırmaya başladım saldırılarımın karşısında zayıfladı ve son bir darbeyle onu yok etmeyi başardım.Artık intikamımı almıştım ve içim rahatlamıştı sonra şehire döndüm ve eğitmenime teşekkür ettikten sonra annemin mezarına gittim ona intikamını aldığımı söyledim.Artık yapacağım bir iş yoktu kendimi yetim kalmış çocuklara eğitmenlik yapmaya adadım.Eğitmenimin izinden gidiyordum...

Nick:TearsOfDeviL
    LeveL:11x
    Server:SwSro Vip
    Guild:TurkOrdusu
    Build:Cold-Fire-Pacheon FULL STR

Maxkolik
    UniQProDucTion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    11
    Edilen Teşekkür
    0
    Tecrübe :   UniQProDucTion henüz yolun başında
    constantinople nin yemyeşil cimlerinde gezerken birden bire karanlik cökmüstü ,etrafım simsiyah olmuustu ve birden soğukluk hissettim.Kafama yağmur damlaları damliodu ve 3 kafalı bi köpek gördüm ve onun üstünde kıpkırmızı bi ısık . O anda cook korkmustum hemen kacmaya basladım bırden hava actı ve artık bısı olmucanı anlamıstım . Kosa kosa bir kıyıya vardim ve bir tekneye binim karsiya gectim Karsi taraf cook sıcaktı yürümeye basladim . Birden yanımdan bir adam gecti benden güclüydü elindeki sillah parlıyodu . Dedim benim Taklamakan cölüne gitmeme yardım edermisin dedim ve o adam
    -Tmm seve seve dedi

Ve basladık yollumuza yollda gıderken bırden köpekler önümüzü kesti ve bızı durmadan zıplatıolardı ve onun yaptı bir skill (Yetenek) ilee hepsi yandı .. abi dedim bu yaptın seyin adi ne dedim bana meteor dedi anlamamamıstım .. ama yolumuza ilerledik ve bir den bire onumuze bı kadın cıktı ve bizden para istedi vee yanımdaki abii birden kızardı ne oldunu anliyamadan karsimizdaki kadin yook oldu ..... abiye sordum oo neydi captan kadin dedi... yine anlamamıstım ... yolumuza devam ettik ve bi sehre geldik önünde bir sürü adam kavga ediodu ne oluo die kendime sordum ama bi anlam vermedim.. abi dediki sen devam et burdan dedi ... ve devam etik giderken karsimiza okcu yaratıklar cıktı bunlardan biri bana zerhirli oklarından biri geldi . birden bayildim yanımdaki abi beni uyandırmak icin canlandirma skili kullanmıs ve bana bi at verdi ona bindim uyanınca yolumuza devam ettik atimi cook sevmistim beyazımsı tüyleri vardi ve bi tünnele geldik abi dediki bnm artik ayırlmam gerek bundan sonrası sana kalmis hyrr olamaz dedim lütfen bana yardim et olamaz dedi ayrilmamız gerek dedi ve hızla kosmaya basladi vee birden kaybolmustu ben orda tek kalmistim ve birden zırhlı atla biri geldi nereye gitmek istion dedi . dedimki taklamakan cölü beni izle dedi ve baya uzun ve karanlık yol gittikden sonra ısık gelemye basladi ve beni arena dedikleri yere ***ür ve bıraktı dediki buraya birazdan damlarlaar sn bekle benim az işim var bekledim ve bi adam geldibana cook bnziodu beni ***ürüodu ve birden karsimiza dev gibi bi elinde kılıc kalkanlı bi yaratik ciki ve bana dokunmasıyla öldüm .
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Maxkolik
    BySheqiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    1
    Edilen Teşekkür
    7
    Tecrübe :   BySheqiL henüz yolun başında
    evet benim hikayeye yorum plzzzzz Benim resimdeki çarin hayati

Nick:TearsOfDeviL
    LeveL:11x