web sitesi iyi fikir bence odülde pre-gold olsa iyi olur bedava siteleri yapmak için çok bilgi gerekmiyor bence olabilir
Kendi düşüncem
Alınan Teşekkür : 0
web sitesi iyi fikir bence odülde pre-gold olsa iyi olur bedava siteleri yapmak için çok bilgi gerekmiyor bence olabilir
Kendi düşüncem
P0K3RF4C3
KatılıyorumKaMiKaZe™ Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Her Server'dan takas tekliflerine açığımm.. TıKLa
Bence SS yarışması olsun effectsiz manzara yarışması en güzel 3 manzara resmi yapana sun+9 set veya 1000silk veya sro parası vsya 90lv giyinik çhar vs... gibi hediyeler olsun hem kolay hem manzarada silkroadmax işaretini koyarız mediaPK2 de o manzaraları ecsro girişine yaparız vs adı:EcSilkroadMax olur ii fikir deilmi![]()
ya beyler ws çekelim en güzel wsci olsun daha iyi xd![]()
Aşk Bir Sabunsa Köpürt Beni Pakize xD
bence sronun en güzel acıgını kim yakalamış ve resimle herkese göstermiş olabilir bu sayede oynadığımız oyunun ne kadar acıklığını göre biliriz
ben buldum bence resim yani karikatür unique olsun değişik bişey olsaun amas roylan ilgili eyer karikatür karalama gibi bir yarışma düzenlarseniz forumda resimlerim var kazanacağını düşünüyorum böle bi yarışma çok güzel olabilirrr
[IMG],Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...][/IMG]
İyii Bende Yarışma yapcaktım Ecsro İle İlgili ödlülü kapandı şans işte
ByPisko
Media Pk2 Editör[SIGPIC][/SIGPIC]
AhmedKemal o avatardaki de ne ole
Pacific'te 78 LvL Wizz/Cleric Satılıktır.
pwp olsun o daha ii düşük lv lere veya benimgibi 72+ xbow öldürene verilsin ödül olarakda 100 silk falan olsun benim lv 53
kendi lv indn yüksek leri öldürme ile ilgili olsun yarışma ben hepsini öldürürüm![]()