Yha ben herşeyi yaptim ama sro loader olmuyo version hatasi veriyor bakin boyle yaziyo :S Cant Fiand original C:/program Files/Silkroad/sro_client.exe version 1.221. execution aborted !!! bilen biri varsa lütfen yardim etsin hizli olursa sevinirim.
| | |
Yha ben herşeyi yaptim ama sro loader olmuyo version hatasi veriyor bakin boyle yaziyo :S Cant Fiand original C:/program Files/Silkroad/sro_client.exe version 1.221. execution aborted !!! bilen biri varsa lütfen yardim etsin hizli olursa sevinirim.
kardeş ben skilleri felan ayarladım ama kendisi mobları seçmiyor yardım edermsini? ÇOK ACİL LÜTFEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kardeş Bana Yardımcı Olabilirmisin bhen botla oyuna giiriyom ama start diyince ekran donuyor hareket etmiyor we oyundan cıqmaq zorunda kalıyorum eqra donuyorr)Yardım EDEBİLİRMİSİN
)
Kardeş Bana Yardımcı Olabilirmisin)))) Bhenim Char botla Oyuna Giriyom Ama Start Basıyom pc nın ekranı Doniyor nDN we 2 de 1 ?? BUNU Weriyorr Yardım cı Olabilirmisin)
malazgirt in SN server numarası kaç? bilen var mı ??![]()
BeyLeR Sorunlarınızı Buraya Yazmayın
Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
İBOT HAKKINDA MESAJ ATMAYIN CEVAP VERMIYORUM BOLUMDE YAZIN SORUNLARINIZI
s.a. beyler size bi sorum olcak İbotta ban yememek için ne yapmak lazım?
şunları duymuştum silkErrsender.exe dosyasının ismini değiştir birde dump un içini sürkli temizle die doğrumudur?
silkErrsender.exe - dump sil ama bunları yaparsan kesinlikle banlanmıcaksın diye bişey yok yinede banlanabilirsin
İBOT HAKKINDA MESAJ ATMAYIN CEVAP VERMIYORUM BOLUMDE YAZIN SORUNLARINIZI
yardım ! launch a bastıktan sonra loader dan (herşey normal) SRO_Client olarak acıyo [iBot]Sro_Client olarak açması gerekmez mı ? görmüyo bot yardım acil ?
benimde ayn ı un pack clientle alakası varmı acaba?
ya bu yenı jangan cave de 85 lwl adamı nerede kasabılırım bu botla?
bır yer bılen varsa solesın