arkadaslar cogu arkadasımız site'de Ecsro eski vers. ile sjsro oynamak istiyor fkt bulamıyorlar. bnde onceden kalma link war we calısıyorbunu sizinle paylasmak istedim. link orjinal site'den fkt her iht. karsı siz virus programı ile taratın. ( cunku bn kendim cok onceden kullandım. fkt suan virus total'den taratamıyorum. indirmedim :( indiren warsa taratıp koyarsa sewinirim.)
Setup:
Part I
Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Part II
Part III
Media.pk2 (silkroadmax-Desoxyn we __KaN__ arkadaslarımızın yaptıgı pk2dir. kendilerinden habersiz almış gibi oldum :()
Media.pk2 (Orjinal media.pk2 Yeni IP (Patchlı) Uyumlu.)
ImReBeL arkadasımızın Media.pk2:
Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...] (ImReBeL) arkadasımız
Megaupload icin DNS ayarı :
megaupload'a eklemistir. calısması icin dsn ayarlarını resimdeki gibi yapınızisteyenler buradan da indirebilir. kendisine tsk ediyorum
tekrar söyliyorumbu onceden kalma orj. siteden fkt bnde suan yuklu degil we Virus total'dan taratmadım. virus filan olabilir. her iht. karsı taratın we virus war ise bna ö.m'dan yada burdan bildirin ki konuyu kilit yapıp sileyim. bu dosyaları bn upload etmedim
![]()
Sfx Kolay kurulum tek link (ImReBeL arkadasımızdan)
Rar Psw: Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Kurulum:
-ilk olarak bu 3 partlık dosyaların hepsini indiriyoruz.
-dha sonra bu indirdigimiz dosyaların hepsini secip buraya çıkart (yada yni dosya acıp onun icine cıkartabilirsiniz.)
-dha sonra karsınıza setup dosyası we ynında media pk2 gelecektir.
setup'u kuruyorsunuz we desoxy __KaN__ arkadaslarımızın yapmıs oldugu media.pk2 kurdugumuz yere cıkartıyoruz. we oyunu acıyoruz![]()
eger nod32 kullanıyorsanız client dosyasını virus olarak görür we siler...
-nod32 sro_client'i wirüs olarak görüyor we siliyor.. fkt bunu gecirenin bir yolu war :
nod32 giriyorsun we :
ayarlar=>karantina giriyorsun we orda sro_client war onu geri yükle diyorsun. bnim nod 32 ing. we szinki de ing ise:
Tools=>Quarantine=> sro_client'i bul=> sag tıkla=>restore to tıkla (sjsro'nun oldugu dosyanın icine kaydet. de
-vista kullanıyorsanız hata alırsınız o hatayı da silkroad laun. simgesine sağ tıkla => özellikler => uyumluluk=> bu programı çalıştıracagı uyumluluk modu=> windows xp serwis pack 2 seciyoruz we oyuna giriyoruz![]()
Arkadaslar Sfx Kolay kurulum tek link adlı download harici hepsinde media.pk2 lazımdır... (sjsro media.pk2) sadece Sfx Kolay kurulum tek link de media.pk2 wardır
- Auto Select hicbir media.pk2 de yoktur. (Verdiklerimizden.)

sjsro icin.ecsro oynamak istersen giremessin. we indiren warsa Virus total'dan sonuc werebilir mi ?? siteden aldım (Üye olmadan linkleri göremezsiniz...