rica ederim ama indirince mutlaka virüs taraması yapınızexelance Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
![]()
rica ederim ama indirince mutlaka virüs taraması yapınızexelance Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
![]()
Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...] Buda benim uploadım . Konuya eklersen sevinirim . Sadece sro_client.exe ' de bazı antivirüsler virüs bulur . Oda zaten orjinal sro_client.exe [ecsro'daki] sorun olcağını zannetmem . Ecsro için çok önceden uploadlamıştım SjSro 'da çalışması için Media.pk2 ' ye ıp patchlenmesi lazım.
-Edit
Konuya SjSro old new Media.pk2 ' de ekleki herkes yararlanabilsin ana bölüme alıp sabit yapalım.
rapidshare'den indirmek istemeyenler icin iyi oldu =) tsklerImReBeL Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
tmm onu da en kısa sürede koyacagım
![]()
hemen ekliyorumImReBeL Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
tskler
![]()
cok saol bugun ındırıom ıns olur artık sıkıldım 1 2 kere daha format atmak zorunda kalırsam kafayı yıcem cok soal
rica ederimobo1616 Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
media.pk2 eklenmistir..
Alınan Teşekkür : 0
Konu sabitlenmeye uygun görülmüştür.
Emeğin için teşekkürler.
#Sabit.
The Undertaker Lover.
Paylaşımla Kalın.
Copyright 2010 Cj^Quarantine™®©. All Rights Reserved.
yardımın icin tsk ederimCjQuarantine Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
![]()
soal kardeş bunu arıyan çok var saol