programların hepsini yükle sonra scriptinide değiştir tekrar yapmesutuzelli Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
programların hepsini yükle sonra scriptinide değiştir tekrar yapmesutuzelli Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
İBOT HAKKINDA MESAJ ATMAYIN CEVAP VERMIYORUM BOLUMDE YAZIN SORUNLARINIZI
arkadaşlar evente girince ibot hata verio çözümü var mı
Çarımızın soyulma ihtimali war mı
Alınan Teşekkür : 0
evente gidince ve exanceden 10 degre item yollayınca hata veriyor çözümü şuan yok bottaki sorunrabbit_1908 Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
bottan yok ama pc de trojan varsa soyulur.furkanx5 Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
[SIGPIC][/SIGPIC]HTML örendik Sıra ASP de
FİREWORKS USER
İMZA YAPIMINA YAZILILAR NEDENİYLE ARA VERDİM
4- Botun Clientless Moda Atması
a- Yavaş İnternet Bağlantısı veya Lag
b- Bilgisayarınızın Yavaş Olması
c- Ekran Kartınızın Yetmemesi veya Güncel Olmaması
Bu Tür Sorunlarda Önce Ekran Kartınızı Güncelleyiniz...
5- Sık Sık Dc Yeme
a- Yavaş İnternet Bağlantısı veya Lag
b- Fast Training Seçeneğinin İşaretli Olması
8mbt internet var 1gb 256 bit ekran kartı nvidia son sürüm güncelledim çif çekirden 3ghz işemci 2 gb ram daha ne ediyim.
bu 2 si benim sorunum...
[SIGPIC][/SIGPIC]
1- 8mbit e kadar o 8mbit deilcan_yakar Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
2- 1gb yada 100gb birşey ifade etmez önemli olan cekırdek hızları ekran kartının modeli ney? 9800gt mi?
Arkadaşım bende 3 nodaki sorunu alıyorum bu hep oluyor ne yapılırsa yaptım yinede olmadı Lütfen Yardım :(
önce botu acıcaksın sonra loaderi acıcaksın login protu 16000 yapıcaksın loaderde oyuna giriceksin bu kadardualbaby Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Çok Teşekkürler
İbotla oyuna girerken karakter seçme bölümünde karakterimi seçip starta bastığım anda ibot çalışmayı durdurdu diye bir hata alıyorum.Başka charlar deniyorum bu hata gelmiyor fakat bower charımda bu hatayı alıyorum. Üstüne event vb. item yoktur. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.