Kardeşim Benim Sistem Vista Ultimatewarhacker Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
![]()
| | |
Kardeşim Benim Sistem Vista Ultimatewarhacker Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
![]()
vistadada aynımıdır bilmem kiekoxper Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
![]()
İBOT HAKKINDA MESAJ ATMAYIN CEVAP VERMIYORUM BOLUMDE YAZIN SORUNLARINIZI
Seninkine upload edermisin ??
botun kasması da sorun cıkarabılır beta oldugu ıcın normal botlardan daha fazla cpu harcıyor bot ve aynı anda bırden fazla ıslem yaparsan da tabıkı clientless a atabılırceren88 Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Yardımcı Olacakmsın
ben mesaj yazarken sen yazmıssın ondan gormedım kusra bakmaekoxper Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Yok Öneli Değil Bilader.
Bundan sonra ibot sorunlar a yaz sorunlarını ok burası onun yerı degıl

Pt ayarlarına nerden giriliyor ben bulamadımda ?
İnancım Batıl değilki; Ümidim kırılgan olsun.
UniQueStyle Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
İBot status kısmında yani karaterinin hp mp sinin gözüktüğü kısımda Wiev Map var Tam Onun Altında Auto Party var
Buda Resim
![]()