Sende bot calısıyor mu clientless ?
Sende bot calısıyor mu clientless ?
Ok Dostum Coq SaoL walla baya yardımcı oldun bana tesekkürünü verdim eqer bişi olrsa yazarım tekrar saol ellerin dert qörmesin![]()
Bendede Ne Coq Sorun Varmıs:hihi: Dostum Senide sürekli MesquL edıom ama ne yapim sorunum bitmio bu son
Normal Botsuz Oyuna qiriom normal saatlerce denıo Ama İbot iLe Loqin Oluorum Denıo fakat 5dk sonra qeliorum baqıorum dnemıor oyundan cıqıorum tekrar tekrar qiriorum normal qirince bi sorn olmuo bunuda bi acıklıqa kavusturursan coq iyi olr saatlerce kalkamıom denemıo die
![]()
mrb. arkadaşlar bu scriptte ışınlanmayı nasıl ayarlıcaz? ben ışınlanma seçeneklerinden seçiyorum ama scriptte hiçbir değişiklik yapmıyor :(
Ben bunu kullanmadım ama orda teleport town ve ferry var teleport noktasına gelince onu kullanmalısın. Scriptini botun üzerinden oyun açıkken yapsan daha iyi olur gideceği yolu ağaçlara taşlara takılmadan yaparsın. Bottan yaparken teleportlarda normal teleport olunca kod scripte ekleniyor normal kasmaya gider gibi yapınca extra bişeyler yapmaya gerek kalmıyor.
oyun açıkken sorunsuz yapabiliyorum scripti. teleportlar fln ekleniyor ztn. ama linkdeki siteden yapamadım bitürlü :( teşekkürler ilgilenip cevap verdiğiniz için...ergin82 Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Bu site olmasa napcaktık .D
Eline sağlık^^
Alınan Teşekkür : 9
teşekkürler çok işime yaradı
Yardımcı oluduysam TEŞEKKÜR butonuna basabilirsiniz
ZSZC de elimde üyelik yok , lütfen mesaj atıp durmayınız , Üyelikler ne zaman açılır bilmiyorum siteyi takip edin öğrenirsiniz
[SIGPIC][/SIGPIC]
CR9 RULEZ!!
argo adult vb cümlelerin kullanılması yasaktır
Alınan Teşekkür : 0
Uyarı puanı aldınız.
[SIGPIC][/SIGPIC]HTML örendik Sıra ASP de
FİREWORKS USER
İMZA YAPIMINA YAZILILAR NEDENİYLE ARA VERDİM