süpersin
| | |

süpersin
RsrO' da Sadece Kiril Yazıları kullanılıyor. Bunu uyguladıgımızda yeni çar açıp adını kiril alfabesinde yazamıyoruz
[SIGPIC]http://i40.tinypic.com/2ypm1hu.jpg[/SIGPIC]
¨
Kafana Göre Intro Yap, Herşey Bu Konuda !!
SeqamenT
teşekkürlerde türkçe bekliyoruz![]()
for communication: herqelestyle@w.cn
██████████ █ 100% I love SilkroadMax xP
██████████ █ 100% I love Photoshop x)
ben tam anlayamadım o o net defterini sonra napıcaz? adını değiştirip sronun içinemi atıoruz sonunu anlamadım.![]()

Evet English yapıp Pk2 Editor ile silkroadın içine atıyoruz tekrar.ufuck24 Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Gediz ; End Of The Story
Moderatör mü? Biri gider, biri gelir...
Yaptım Oldu ancak çara girmior !! çarın hp mp 0 oluo açılmıo bugta kalmış gibi beklio öle...

Allah'ım Ya Rabbim... Bunu yapınca bugda mı kaldı charın şimdi?![]()
Gediz ; End Of The Story
Moderatör mü? Biri gider, biri gelir...
ben çarım bugta kaldı demedim örnek olarak "bugta kalmış gibi beklior" dedim bug girincede aynısı oluor çünkü eski haline getirdim düzeldi arızalı bişe var...TT_ObiWan Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Yarıldım resmen xDTT_ObiWan Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
arkadaşımızın yapmak istedigi her media pk2 içinde ingilizce dilin bulundugu ama oyun kendi ülkesinin dilinde editlendiği oyun içinde 2. dil seçimine izin verilmediği. teorik olarak ingilizce olması gerekir ama ne kadar stabil kullanılabilir bu tartışmaya açık.