Anasayfa  Forum  Video  Facebook Fan Page TR Dil En Dil
    Kullanıcı Adı:
    Şifre:
+ Konuyu Cevapla
Toplam 4 Sayfadan 1. Sayfa 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Toplam 37 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
    ♥ Liyishu ♥
    Deepblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    269
    Edilen Teşekkür
    196
    Alınan Teşekkür : 244
    Tecrübe :   Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok

Moderatörler ve Char Takasları Hakkında

En titiz olduğum en önem verdiğim konu budur. Bir moderatörün takas işlerine girmesi...

Açık ve net bir şekilde ifade ediyorum kimse moderatörlerden takas yapmalarını istemesin veya moderatör diye güvenip charını teslim etmesin aksi bir durumda oluşabilecek hiç bir zarardan SilkroadMAX sorumlu değildir kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum.

Bu demek değildirki moderatörlerimiz güvenilmez en az benim kadar güvenilir arkadaşlarımız var ancak sizinde bildiğiniz gibi mod kadrosu sürekli değişiyor birisi gidiyor birisi geliyor moderatörleri seçerken nickine bakıp içini göremeyiz malesef öyle bir maharetimiz yok... Aldığımız kişilerin bazıları kötü niyetki olabilir ve yetkilerini kullanıp size zarar verebilir bu yüzden KESİNLİKLE MODLARDAN TAKAS İSTEMEYİN ve MODERATÖR DİYE CHARINIZI TESLİM ETMEYİN.

Bu konu nedeni ile şuandan itibaren bana kimse gelip demesin abi modunuz charımı çaldı yok şöyle oldu böyle oldu sizi açıkça uyarıyorum YAPMAYIN... Bile bile gidip yaparsanız sonuçlarına tek başınıza katlanırsınız, ve benim elimden birşey gelmez bana gelip ağlamayın bunun için...

Anlamayanlar İçin : MODERATÖRLERİN TAKAS YAPMALARI KATİYEN YASAKTIR VE TAKAS YAPMA GİBİ BİR YETKİLERİ YOKTUR.
    - Perşembe günleri izin günüm kimse pm atmasın lütfen, yokummm...

- Çok pm atan kişileri sevmiyorum... hatta gıcık oluyorum (:

Click here to enlarge

- Akıllı İnsan Her Düşündüğünü Söylemez, Ama Her Söylediğini Düşünür.
    ..

Maxkolik
    JrBetter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    2
    Edilen Teşekkür
    0
    Alınan Teşekkür : 0
    Tecrübe :   JrBetter henüz yolun başında
    charım elden gittikten sonra mı konu acıyorsunuz ya xS

V.i.P
    -Comandante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    60
    Edilen Teşekkür
    0
    Alınan Teşekkür : 101
    Tecrübe :   -Comandante henüz yolun başında
    arkadaşım bas bas bağırıyorlar sen biraz okuyup araştırma yapsaydın neyin ne olduğunu öğrenirdin ...
    Click here to enlarge

♥ Liyishu ♥

Konular
    269
    Edilen Teşekkür
    196
    Tecrübe :   Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok
    Moderatörler takas yapabilir gibi bir duyurumuz olmadığına göre moderatörlerin takas yapamayacağını anlamanız gerekirdi, bu konu bunu anlamayıp kendi kafasına göre iş yapanlar için suç tamamen sizin.

Yolun ortasında yürürsen araba çarpar tabiki biri sana yoldan çekil demeden çekilmen gerektiğini anlayamayacak düzeydemisin. Bu şuna benziyor site anasaymızda sattığımız ürünler var yaptığımız işler var mesela golda silk takası gibi bir hizmetimiz yok hiç bir yere yazmadık duyurmadık ancak durmadan gelip golda silk veriyormusunuz diyenler var eğer böyle bir hizmetimiz olsaydı yazardık mutlaka değil mi yazılmadı diye bunu kavrayamayacak bir kişinin IQ su kaçtır aceba.

Bu sitede yapılan herşey duyrulur eğer moderatörlerin takas yapma gibi bir olayı olsaydı duyuru yapardık mutlaka.

Ayrıca hemen yargısız infaz yapmıyoruz bir yanlış anlaşılma ve sorun olabilir arkadaşa mesaj yazdım bakalım ne diyecek.

Click here to enlarge

..

Maxkolik
    Hugecyclone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    11
    Edilen Teşekkür
    1
    Alınan Teşekkür : 2
    Tecrübe :   Hugecyclone henüz yolun başında
    Ama Çarı alan Moderatör Hakkında bir cezai işlem yapılması gerekir bence
    SilkroadMax Ailesinden

Maxkolik
    JrBetter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    2
    Edilen Teşekkür
    0
    Alınan Teşekkür : 0
    Tecrübe :   JrBetter henüz yolun başında
    Arkadasa 4 mesaj yolladım gene cevap yok.+ yanlıs bilgileri verip anında benı engelledi.

Simdi bütün suc bende öyle mi ? Charı calanın hıc mi sucu yok ?

♥ Liyishu ♥

Konular
    269
    Edilen Teşekkür
    196
    Alıntı Hugecyclone Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
    Ama Çarı alan Moderatör Hakkında bir cezai işlem yapılması gerekir bence

Herşey doğrulandıktan sonra cezası mutlaka kesilecek yanlış anlaşılmasın moderatör charı çalıp görevine paşalar gibi devam edebilir demek istemedim sadece charı gidenler gelip bana charımı geri alın moderatörünüzdü güvendik gibi şeyler söylemesinler diyorum.

Click here to enlarge

..

V.i.P
    -Comandante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    60
    Edilen Teşekkür
    0
    Alınan Teşekkür : 101
    Tecrübe :   -Comandante henüz yolun başında
    Alıntı JrBetter Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
    Arkadasa 4 mesaj yolladım gene cevap yok.+ yanlıs bilgileri verip anında benı engelledi.

Simdi bütün suc bende öyle mi ? Charı calanın hıc mi sucu yok ?

elinde kanıt varsa koyarsın karşıdaki kişide kendisini savunur haksız bulunan atılır... yönetimde kişinin bütün özel bilgileri bulunmakta olduğu için istersen o bilgileri alıp Cumhuriyet Başsavcılığına başvurabilirsin
    Click here to enlarge

Maxkolik
    Hugecyclone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    11
    Edilen Teşekkür
    1
    Alınan Teşekkür : 2
    Tecrübe :   Hugecyclone henüz yolun başında
    kardeşim eğer sen haklıysan BEn bilişim suçlarına Rapor hazırlamanda Yardım ederim.Tabiki Öncelikle Adminimiz Kişinin bilgilerini vermek zorundadır.Eğer elinde ileti geçmişi varsa o moderatör ile yaptığın. Onu buraya koy. Kanıtlansın Bizde bilişim suçlarına dilekçemizi yazalım
    SilkroadMax Ailesinden

Sait KURT
    DeSwa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    101
    Edilen Teşekkür
    4
    Alınan Teşekkür : 68
    Tecrübe :   DeSwa henüz yolun başında
    seni ekleyen msn adresi ne?

Paranin Değeri Artti, Insanin Değeri Battı!.
    En iyi Dost Kimdir? "Sana Sorun Çıkarmayandır!!"
    Düşmanda Imkan var, Mehmet de Iman var!!!
    Ayiptir diye Kilit vurdular Dilime! Türkçemizi iyi kullanalim...

Bu Konu İçin Etiketler