Anasayfa  Forum  Video  Facebook Fan Page TR Dil En Dil
    Kullanıcı Adı:
    Şifre:
+ Konuyu Cevapla
Toplam 9 Sayfadan 1. Sayfa 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Toplam 84 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
    ♥ Liyishu ♥
    Deepblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    267
    Edilen Teşekkür
    184
    Alınan Teşekkür : 205
    Tecrübe :   Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok

PTT Havaleleri Hakkında Önemli Duyuru

Ptt den ödeme yapıp alışveriş yapan müşterilerimizin bu konuyu dikkatlice okumalarını rica ediyorum.

Ptt deki bazı saçma kurallar nedeni ile bir hesaba yatırılan para 24 saat içinde tekrar imza karşılığında geri alınabiliyor bu durumda alışverişini yapıp ardından gidip parasını geri çeken kişiliksizler yüzünden mağdur oluyoruz.

Bu sorunun önüne geçilebilmesi içini ptt den ödeme yapıp ürün alacak kişilerin işlemlerinin 24 saat geçmeden yapılmaması kararı alınmıştır. Bu karar kesin ve net dir. Bu kural istisnasız herkes için geçerlidir. Lütfen hiç kimse "beni tanıyorsun, uzun zamandır müşterinim, beni bu kuralın dışında tut, aciliyetim var" şeklinde tekliflerde bulunmasın.

Yani kısaca ptt den ödeme yapıp alışveriş yapmak isteyen müşterilerimiz ptt bu saçma kuralını düzeltene kadar 24 saat sonra alışveriş yapabilirler.

Benim size önerim beklemek istemiyorsanız Yapı Kredi Atm lerinden ücretsiz olarak havalelerini yapmanız. Bu işlem hem ücretsiz hem hızlı hemde sorunsuzdur. Sıra beklemek zorunda değilsiniz üstelik 7/24 atm lerden havale yapabilirsiniz tatil yok kapanma yok.

ATM'ler den kartsız işlem olarak ve ücretsiz olarak havale yapmak konusuna bu linkten ulaşabilirsiniz

Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]

- Perşembe günleri izin günüm kimse pm atmasın lütfen, yokummm...

- Çok pm atan kişileri sevmiyorum... hatta gıcık oluyorum (:

Click here to enlarge

- Akıllı İnsan Her Düşündüğünü Söylemez, Ama Her Söylediğini Düşünür.
    ..

Atıldı
    ShowTimes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    6
    Edilen Teşekkür
    0
    1 Mesajında 1 Kere Teşekkür Edildi
    Tecrübe :   ShowTimes henüz yolun başında
    Her zamanki Seçimim Atm'dir.

Atıldı
    DarKFairy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    28
    Edilen Teşekkür
    0
    Alınan Teşekkür : 0
    Tecrübe :   DarKFairy henüz yolun başında
    Show Times V.i.P üyesi Arkadaşa teşekkür Ediyorum Arkadaşları birdaha uyarıyorum.
    No PTT

V.i.P
    -Comandante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    66
    Edilen Teşekkür
    0
    Alınan Teşekkür : 85
    Tecrübe :   -Comandante henüz yolun başında
    yuh bu nasıl bir saçmalıktır aklım almıyor ...
    Click here to enlarge

♥ Liyishu ♥

Konular
    267
    Edilen Teşekkür
    184
    Tecrübe :   Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok Deepblue kendisini aşmış söyleyecek pek birşey yok
    Ptt yi aradım böyle birşey varmış diyorum evet standart prosedür birşey yapamayız diyor saçamalığın daniskası ya, kendi sonlarını hazırlıyorlar.

Click here to enlarge

..

Atıldı
    DarKFairy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    28
    Edilen Teşekkür
    0
    Tecrübe :   DarKFairy henüz yolun başında
    Ümit abi kolay kolay yıkılcak Bir Sistem değil Ptt Kendi Sonlarını hazırlıyor Derken :S

Maxkolik
    CelteK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    8
    Edilen Teşekkür
    1
    Tecrübe :   CelteK henüz yolun başında
    Hayatımda duyduğum en saçma iş Bu site dahil birçok site Ptt satışını destekliyor ve en çok kullanılanlardan biri. Tam Nasrettin hoca hesabı bindiği dalı kesiyolar

♥ Liyishu ♥

Konular
    267
    Edilen Teşekkür
    184
    Alıntı DarKFairy Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
    Ümit abi kolay kolay yıkılcak Bir Sistem değil Ptt Kendi Sonlarını hazırlıyor Derken :S

offff offf

Click here to enlarge

..

Maxkolik
    M4G1C_TuR60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    5
    Edilen Teşekkür
    6
    Tecrübe :   M4G1C_TuR60 henüz yolun başında
    nese bizde perşembe yatıralım cuma alalım

V.i.P
    -Comandante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular
    66
    Edilen Teşekkür
    0
    Alınan Teşekkür : 85
    Tecrübe :   -Comandante henüz yolun başında
    En kısa sürede anlaşılan ptt genel müdürlüğüne bir şikayet dilekçesi yollamak gerekiyor ... Resmen insanları dolandırıcılığa teşvik ediyorlar
    Click here to enlarge

Bu Konu İçin Etiketler