teşekkürler uyarı için![]()
Arkadaslar Hakketten Cok Sacma Birşey Bir Adam Büyük Miktarda Havale Yapıp Sonra Geri Alırsa Ozaman biz deyil PTT Magdur a düşMüş Oluyor sadece Silk Vs Deil Sanırsam Bütün Herşeyde 24SAAT İÇİNDE Geri alma İmkanı Tanıyorlar Fakat Bence Cok Sacma Birşey. Arkadasıma Katılıyorum İnsanı Kandırmak İÇin elinden qeleni Yaparlar Böle İNSANLAR Forumdaki admin ise Görevini Yapıyor Salı 13,45 Yatırırsın Carşamba 13,46 Da İstedini Alabilirsiniz. Gibi Cok Güzel Olmuş. KATILIYORUM.. Deepblue
[SIGPIC]http://i1003.hizliresim.com/2010/3/16/2834.png[/SIGPIC]
Ne saçma Şey yha keşke daha önce okusaydım bunu ptt'den gold aldım yetkili kişi bana diyor yarın alışveriş yapmalısın felan felan![]()
bende konuyu biLmeden dun PTT den para yolladım canLi destek açılsın işlemimi yaptırıcam bence PTT denin bu kararı cok saçma oLmş buyuk bir müşteri kaybına yoL açacağını düşünüyorum ayrıca bizide bilgilendirdiğiniz için teşekkur ediyorum
allah allah kardeşim sizde sizde uyarıya gerekyok özel bişey yapınki kimse bizi kandıramasın
bu ptt havalelerinde genelde 24 saat beklenmiyor ödemeyi aynı gün içinde yaparsan saat 18:30 da alışverişini yapabiliyorsun
[SIGPIC][/SIGPIC]
allah korkusu olmayan ve sana saygısı olmayan yapar ümit abi senden en az 300 liralık alış veriş yaptım yarısı atm yarısı ptt ama böyle sahterkarlıklar hiç aklıma gelmedi gelirsede taş olsun ellerim![]()
yani atm daha iyi
[SIGPIC][/SIGPIC]