çalışma saati içindeyiz fakat canlı destek kapalı. Acil işlem yapmam gerekiyor. yokmu kimse ??
| | |
çalışma saati içindeyiz fakat canlı destek kapalı. Acil işlem yapmam gerekiyor. yokmu kimse ??
Persembe GünLeri Satış Yapılmıyor.
________
Char: Wanted80 / Albertonya
Lvl: 110 / 106
Guild : ---- / ----
Server : Saturn
______
____
_
Türkiye'de Yaşayıp Yani Karma Ekonomi Sisteminin Getiren Atatürk'ün Kurduğu Bir Ülkekenin Bir Sitesinde(Hatta Global Bir Sitede) Atatürk Bölümü Olmaması Beni Çok Üzdü Açıkcası...Gereğinin Yapılmasını Rica Ediyorum...
Saygılar
ZppY
belki bu yazımı görmeyeceksiniz ama yinede önerilerimi açıklamak istiyorum.
1. karakter satış bölümünde çok sayıda haraketleri ezik kalmış ama photoshop tan altındaki upları kaldırılmış charlar var buna önlem alınabilirmi ?
2. acaba diyorum charların şifresini size verseler sanki sizinmişçesine satsanız sonra sahiplerine parasını verseniz şahsen ben böyle bir uygulamanın daha güvenilir olduğu kanısındayım
3. karakter satış bölümünde çok sayıda "bu char satıldı lütfen silin" var bence bu sitenin büyüklüğüne gölge düşürüyor
saygılarımla.............

1. dediğini tam anlayamadımzerdali14 Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
2. böyle bir uygulama var zaten.aracılık.char almak isteyen aracılığa başvurup güvenli bir şekilde alabilir
3."bu char satıldı lütfen silin" konulu başlıklar olmaması lazım dediğin gibi.çünkü bu konu sahipleri charlarını sattıktan sonra yönetime bildirmeleri lazım silin diye.ama malasef charını satan siteyle işim bitti diye hiç ilgilenmiyor
Silkroad görevler bölümünde , alt konuların chn ve eu olması yüzünden istediğim görevi ararken ben şahsen zorlanıyorum . Ordaki alt bölümler kaldırılsa daha güzel olurdu sanırım . Çünkü artık oyunda bir göreve eu görevi veya chn görevi diye ayırt edemeyiz
TurkuMm
Saturn

Ümit abi mesaj yazıyoruz 2 ci mesajı yazdıkmı öncekine karısıyor bu sorun gidirelebilirmi?
-Herhangi bir sorununuzda ö.m atarak ulaşabilirsiniz.
-Water-Fire acc'larımın hepsini dagıttım şuan elimde yok.
-Site yöneticileri ve görevlileri olarak taklitlerimizden SAKININ!!
@İlkay Bodur

o özellik flood yapanları engellemek için konuldu yani post kasmayınız diyePr0f3ssi0naL Nickli Üyeden Alıntı Üye olmadan linkleri göremezsiniz...üye olmak için tıklayınız...]
Bence güzel bir Forum bundan daha iyi yapılmaya çalışırsa kötü sonuçlarda ortaya çıkabilir